Hoppa till sidans innehåll

KCK Info nr 1 2020

12 JAN 2020 19:12
Hej på er alla! Nytt år och nya möjligheter som vi så ofta brukar säga. Nyårslöftet för oss cyklister måste väl ändå vara ha att som mål att cykla ännu mer 2020… Här kommer lite information från styrelsen om året.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2020 19:30

Klubbkläder
Klädshopen hos Trimtex är nu öppen och kommer att stänga den 16/2. Kläderna beräknas levereras v14. Se mer på https://www.karlskronack.com/Nyheter/Klubbnyheter/klubbklader/

Medlemsavgiften 2020
Medlemsavgiften för 2020 har skickats ut i veckan med separat mail. Har du inte fått den kolla din skräppost. Har du inte fått det där heller och inte fått denna information på mail så är din mailadress fel i vårt register ;)

Vinterträningen
Nästa vecka drar vi igång med cirkelgym och spinning igen. Cirkelgym torsdagar kl 18:30 och spinning söndagar kl 10. Boka din plats här: https://boka.se/systems/i7xf4275/quickbooking (kostnadsfritt för medlemmar)

Karlskronaloppet/Grevaloppet
Jag har fått 2st som svarat att de kan hjälpa till med Karlskronaloppet eller Grevaloppet. Tyärr är det för lite för att vi ska kunna genomföra loppen. Vi behöver först och främst en ledningsgrupp för Karlskronaloppet bestående av 4-5 personer. Detta är ganska brådskande då tillståndsansökan måste vara inne 4 månader innan loppet, dvs den 2e februari. Anmäl ditt intresse till This is a mailto link

Träningsläger Isaberg 25-26e april
Det finns 10 platser kvar. Om intresse finns att åka upp redan på fredagen så kanske det kan lösas. Hör av dig isåfall. Team Blekinge kommer tydligen att ha träningsläger där samtidigt, så gillar man att springa (!?) så kan man ju göra det också.
Kostnad ca 750:-/person, en övernattning.
Del i stuga, 2 dagar Arenapass samt matpaket (1frukost, 1lunch och 1 middag ingår).
Boka dig här https://forms.gle/AoHoSS2wT8ga5J5PA

Efterlysning
Vi saknar lite material sen Karlskronaloppet. En grön plastback med troligtvis ett antal gula pilar i. Någon som skyltade av den korta banan kanske har en ide.

God fotisättning önskas av
Eder ordförande (Björn) med styrelse

Skribent: Björn Eliasson
Epost: This is a mailto link

Träning 2019

SPINNING

  • Söndag kl 10 på Friskis och svettis (från 6/10)
  • Boka här

CIRKELFYS

  • Torsdag kl 18.30 på Friskis o Svettis (från 3/10)
  • Boka här

LVG

  • Se facebook för aktuella pass

MTB

  • Onsdagar så länge ljuset tillåter
  • Se facebook för pass

Postadress:
Karlskrona CK - Cykel
Björn Eliasson, Herrgårdsvägen 1 E
37142 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Klubben har lånecyklar att erbjuda. Perfekt för dig som inte vill köpa en utan att ha en aning om vad man ger sig in på. Villkoret är att man deltar på ett ledarlett KCK MTB pass/event. 
Hojjen är utrustad med vanliga pedaler och i övrigt är det en fullt kompetent stigcykel. Vid punktering får man betala en slang. Hjälm är ett krav.

Maila This is a mailto link för frågor