Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder


Klubbens tävlingsdräkt för 2017 är likadan som förra årets. Samtliga medlemmar erbjöds att köpa en mängd olika plagg via webbshop som stängde 25/9, ny chans kommer till våren.

Tröjan ser ut så här:

jersey2014

Nu finns det några exemplar av tröjan till försäljning. De tröjor klubben har beställt är modellen Elite (den lite billigare med normal passform). Det finns tröjor i både dam och herrstorlekar. De storlekar som kommer att finns kvar är Medium, Large och X-large i herr och small, medium och large i dam. Priset är 600kr/styck. Det är först till kvar som gäller, kontakta Martin Carlstedt vid intresse att köpa tröja.

Uppdaterad: 02 OKT 2016 20:08 Skribent: Björn Eliasson
Epost: This is a mailto link

Träning 2019

LVG
Vi samlas alltid på Rosenholm

  • Tisdag kl.18 - tema sammarbete
  • Torsdagar kl.18 - intervaller/tävlingsträning
  • Söndagar kl.9 - distans med fartinslag

MTB

  • Se facebook för pass

Postadress:
Karlskrona CK - Cykel
Björn Eliasson, Herrgårdsvägen 1 E
37142 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi har tack vare ett samarbete med Sportkompaniet tillgång till en MTB-hyrcykel. Perfekt för dig som inte vill köpa en utan att ha en aning om vad man ger sig in på.
Hojjen är utrustad med vanliga pedaler och i övrigt är det en fullt kompetent stigcykel. Det kostar 100:- att hyra och villkoret är att man deltar på ett ledarlett KCK MTB pass/event. Lördagar är förmodligen det mest lämpliga. Vid punktering får man betala en slang. Hjälm är ett krav.

Maila This is a mailto link för frågor