Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsverksamhet


OBS! Ny mötesplats, se karta nedan.

Nu drar vi igång igen!

Vi provar ett nytt koncept för MTB-träningen. Vi kör MTB för alla på lördagar fr.o.m den 12/8. Meningen är att alla ska kunna vara med oavsett ålder eller erfarenhet. Detta innebär att MTB Distans samt MTB Barn o ungdom utgår och vi kör allt på lördagar istället. Observera starttiden 10:00. Detta innebär att de som vill kan ju köra en timme innan :)

MTB-träning för barn och ungdom.

Karlskrona Cykelklubb vill ge barn och ungdom möjlighet att prova på och träna mountainbike. Vi erbjuder därför flickor och pojkar att träna tillsammans med oss på Rosenholm.

Vi tränar lördagark kl 10-11:30

Visar mötesplats för lördagsträningen MTBSamling vid Rosenholmshallen. 

Träningen kommer vara fokuserad på mountainbike på stigarna i Rosenholm. Vi kommer träna teknik och snabbhet. Varje träningspass håller på ca 1,5 timme.

Cyklister i alla åldrar är välkomna, vi vill dock att de under 13 år har med sig målsman.

Cykel skall vara i gott skick med väl fungerande bromsar. Någon form av terrängcykel är att föredra. Hjälm är en självklarhet, och gäller såväl barn som vuxna som deltar i träningen.

För att få delta i träningen behöver barnet vara medlem i Karlskrona Cykelklubb. Det går självklart bra att prova någon gång utan att vara medlem.

Frågor till

Magnus Linderoth

Välkomna!

Uppdaterad: 08 SEP 2017 09:21
Skribent: Björn Eliasson

Träning 2018

LVG

  • Söndagar, kl 9 samling Rosenholm

MTB

  • Se facebook för pass

Postadress:
Karlskrona CK - Cykel
Björn Eliasson, Herrgårdsvägen 1 E
37142 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi har tack vare ett samarbete med Sportkompaniet tillgång till en MTB-hyrcykel. Perfekt för dig som inte vill köpa en utan att ha en aning om vad man ger sig in på.
Hojjen är utrustad med vanliga pedaler och i övrigt är det en fullt kompetent stigcykel. Det kostar 100:- att hyra och villkoret är att man deltar på ett ledarlett KCK MTB pass/event. Lördagar är förmodligen det mest lämpliga. Vid punktering får man betala en slang. Hjälm är ett krav.

Maila This is a mailto link för frågor