Hoppa till sidans innehåll

Klubbinfo #1 2019

19 FEB 2019 16:54
  • Skapad: 19 FEB 2019 16:54

Planeringsträff/möte mån 11/3 på BHA, Rosenholm
Måndagen den 11/3 kl 17:30 kommer vi att ha en träff på Blekinge Health Arena. Maria Larsson kommer att hålla en liten information om vad BHA kan erbjuda dig som cyklist. Därefter kommer vi att dela in oss i grupper och diskutera hur vi vill ha träningen och ev tävlingar säsongen 2019. Kaffe och ost och skinkfralla kommer att finnas. Vi kommer även att försöka ha en provkollektion av klubbkläderna på plats.
Anmäl dig till This is a mailto link ange även om du har några allergier/överkänsligheter.
ALLA är välkomna.
Årsmöte
Årsmöte kommer att hållas den 19/3 kl 18 på Militärhemmet. Efter årsmötet serveras enklare förtäring och dryck. Separat kallelse och anmälningslista kommer att komma inom snart.
Lånecyklar
Klubben förfogar numera över 4 st lånecyklar. En vuxenstorlek och 3st i barn/liten vuxen. Dessa kommer att kunna lånas i samband med våra träningar för de som vill prova på.
Cykelställning
Vi köpte i höstas in en dragkroksmonterad cykelhållare av märket Thule. Den rymmer 4 st cyklar och har ljusramp. Medlemmar kan låna den då man representerar klubben på tävlingar.
 
Klubbkläder
Webshopen kommer att öppna i mitten av mars och vara öppen i cirka 2v. Vi kommer att ta hem en provkollektion så att man ska kunna testa vilken storlek man behöver. Denna kommer vi att försöka ha tillgänglig den 11/3 på planeringsträffen och den 19/3 på årsmötet. 

OBS!! Har du inte fått denna info via mail? Skicka då en aktuell mailadress till This is a mailto link din adress är troligtvis inaktuell i vårat register.

Skribent: Björn Eliasson
Epost: This is a mailto link

Träning 2018

LVG

  • Söndagar, kl 9 samling Rosenholm

MTB

  • Se facebook för pass

Postadress:
Karlskrona CK - Cykel
Björn Eliasson, Herrgårdsvägen 1 E
37142 Karlskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi har tack vare ett samarbete med Sportkompaniet tillgång till en MTB-hyrcykel. Perfekt för dig som inte vill köpa en utan att ha en aning om vad man ger sig in på.
Hojjen är utrustad med vanliga pedaler och i övrigt är det en fullt kompetent stigcykel. Det kostar 100:- att hyra och villkoret är att man deltar på ett ledarlett KCK MTB pass/event. Lördagar är förmodligen det mest lämpliga. Vid punktering får man betala en slang. Hjälm är ett krav.

Maila This is a mailto link för frågor